Servicii de Imbalsamare DECEDATI

Imbalsamarea este un procedeu medical ce are scopul de a prezerva corpul persoanei decedate din momentul decesului pana la funeralii, oferindu-i un aspect cat mai natural.

Daca sunt efectuate cat mai repede dupa survenirea decesului, aceste imbalsamari  pot oferi celor indoliati posibilitatea de a fi cat mai mult timp alaturi de persoana pierduta. In urma efectuarii unei imbalsamari se elibereaza un certificat de imbalsamare, document obligatoriu pentru transportarea sicriului si depunerea acestuia la capela.

Imbalsamarea este procedeul medical care are ca scop prezervarea corpului persoanei decedate din momentul decesului pana la funeralii, oferindu-i astfel un aspect cat mai natural si cat mai aproape de cel real. Imbalsamarea se efectueaza dupa eliberarea certificatului constatator de deces, cat si a avizulului Directiei de Sanatate Publica, pentru a oferi rudelor idoliate posibilitatea de a sta cat mai mult timp aproape de persoana pierduta. Dupa efectuarea acestei proceduri se elibereaza certificatul de imbalsamare, document obligatoriu pentru transportarea defunctului in sicriu si depunerea acestuia la capela. Imbalsamarea este efectuata doar de catre personal calificat in acest sens, cu experienta si cu avizele sanitare necesare eliberate de catre directiile sanitare ale localitatilor respective.

Servicii funerare de cosmetizare a defunctului
Acest procedeu este foarte important deoarece este compus din servicii precum: aranjamentul facial, toaletarea si igienizarea corpului, apoi imbracarea persoanei decedate cu hainele puse la dispozitie de familie.

SERVICII FUNERARE | ACOPERIRE NATIONALA REPATRIERE

Am pornit pe acest drum acum 10 ani, cu scopul de a oferi profesionalism și încredere. Când te afli într-o situație atât de delicată, ai nevoie de oameni dedicați, care să-ți ofere aceste servicii la cele mai înalte standarde, să-ți ofere sfaturi, sprijin și nu în ultimul rând compasiune.

Nu ezitati sa ne contactati! Suntem alaturi de dumneavoastra . Servicii funerare complete NON STOP, Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6  0728 003 002 sau 0727 850 017