SERVICII FUNERARE COMPLETE

SERVICII FUNERARE | ACOPERIRE NATIONALA REPATRIERE

Am pornit pe acest drum acum 10 ani, cu scopul de a oferi profesionalism și încredere. Când te afli într-o situație atât de delicată, ai nevoie de oameni dedicați, care să-ți ofere aceste servicii la cele mai înalte standarde, să-ți ofere sfaturi, sprijin și nu în ultimul rând compasiune.

Nu ezitati sa ne contactati! Suntem alaturi de dumneavoastra . Servicii funerare complete NON STOP, Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6  0728 003 002 sau 0727 850 017

Servicii funerare Bucuresti

Desi magazinul funerar al companiei Condolio este situat in Sector 6, Bd. Ghencea serviciile funerare sunt oferite pe intreg teritoriul Bucurestiului si in localitatile din Ilfov. Deplasarea se efectueaza rapid, in cca 30 minute reprezentantii Condolio pot fi la adresa solicitata impreuna cu medic constatare deces, sicriu si personal calificat pentru toaletarea decedatului.

In completarea acestor servicii funerare Bucuresti descrise mai sus Condolio va pune la dispozitie o gama variata de sicrie si articole funerare.

In clipe de mare tristete, firma noastra va sta alaturi pentru a va ajuta cu toate demersurile necesare. Va oferim cu seriozitate servicii funerare de calitate, totul pentru a va putea exprima cat mai respectuos compasiunea si dragostea fata de persoana pierduta!

Iata ce servicii funerare va punem la dispozitie, in ordinea in care trebuiesc indeplinite: constatare deces, toaletare decedat, imbalsamare, inchiriere catafalc, acte necesare declarare deces, manipulare decedat / sicriu, ajutor inmormantare, transport funerar, aranjamente florale, cos biserica, organizari parastase, locuri de veci, practica cimiteriala, incinerare.

Constatarea decesului

Este primul pas în momentul unui deces. Acest serviciu este asigurat de către medicul de familie sau de către o unitate sanitară autorizată, la 24 de ore de la producerea decesului.

În urma examinării corpului defunctului de către medic, se eliberează un document numit “Certificat Medical Constator al Decesului”.

Pentru completarea acestui document este necesară prezentarea cărții de identitate sau a buletinui de identitate, a persoanei decedate.

Îmbălsămarea

Este un serviciu medical necesar, recomandat prin lege pentru protejarea defunctului (încetinește procesul de putrefacție, distruge microbii și bacteriile din organism).

După procedura de îmbălsămare/tanatopraxie, medicul eliberează un act numit “Certificat de Îmbălsămare” necesar pentru depunerea la capelă sau pentru transportul defunctului în altă localitate.

Îmbălsămărea se va face numai după emiterea Certificatului Medical Constator al Decesului care va fi eliberat de către medicul de familie sau de către medicul legist.
Pentru depunerea persoanelor decedate la capelă sau pentru transportul lor în altă localitate sau în altă țară, compania noastră poate elibera actele necesare.

Actele necesare pentru declararea decesului

Compania noastră vă poate sprijini în Eliberarea Certificatului de Deces și a Adeverinței de Înhumare, eliberate de către Starea Civilă, de pe raza căreia s-a produs decesul.

Acetele necesare pentru declararea decesului sunt:
1. Certificat Medical Constatator al Decesului. (originalul)
2. Actul de Identitate al persoanei decedate. (originalul și copia)
3. Certificatul de Naștere al persoane decedate. (originalul sau copia)
4. Actul de Identitate al persoanei care declară decesul (originalul și copia)*
5. Certificatul de Naștere al persoanei care declară decesul. (originalul sau copia)

*Declarantul poate fi o rudă sau o persoană stabilită printr-un testament sau printr-un contract. Pentru informații detaliate nu ezitați să ne contactați.