Constatare si Intocmire Acte de Deces

INMORMANTARE COMPLETA = 0 LEI PENTRU PENSIONARI GRATUIT, DOAR CU TALONUL DE PENSIE ! Restituim familiei bani din ajutorul de deces daca se achita cu talonul de pensie

Atunci cand vine vorba despre constatare deces, aceasta se realizeaza prin examinarea directa a corpului persoanei, verificand absenta semnelor vitale (puls, bataile cordului, respiratie, tonus muscular, tonusul pleoapelor, reflexul cornean, reflexul fotomotor, absenta activitatii nervoase superioare). In astfel de cazuri, se intocmeste un certificat medical constatator al decesului.

ACTELE CARE CONSTATEAZA DECESUL

Pentru ca ne dorim sa oferim clientilor nostri servicii complete, Funerarii Bucuresti are in vedere si constatarea decesului, punand la dispozitie un medic care sa se ocupe de aceasta problema. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati telefonic pentru a ne comunica adresa la care se afla persoana decedata, iar medicul nostru va ajunge la locul respectiv in cel mai scurt timp, intocmind un certificat medical constatator al decesului. In cazul deceselor din cauze naturale, procesul de constatare deces reprezinta o simpla formalitate.

SERVICII FUNERARE | ACOPERIRE NATIONALA REPATRIERE

Am pornit pe acest drum acum 10 ani, cu scopul de a oferi profesionalism și încredere. Când te afli într-o situație atât de delicată, ai nevoie de oameni dedicați, care să-ți ofere aceste servicii la cele mai înalte standarde, să-ți ofere sfaturi, sprijin și nu în ultimul rând compasiune.

Nu ezitati sa ne contactati! Suntem alaturi de dumneavoastra . Servicii funerare complete NON STOP, Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6  0728 003 002 sau 0727 850 017