Coroane si Jerbe funerare Bucuresti

Dacă ai pierdut pe cineva drag sau cineva apropiat a suferit o pierdere, poți transmite un ultim omagiu sau condoleanțelele tale cu ajutorul unei coroane funerare, a unei jerbe sau prin aranjamente funerare special concepute de floriștii noștri. Trimite un semn al respectului pe care îl porți persoanei dispărute ori un gând bun pentru cei dragi care au nevoie de suportul tău!

Aranjamentul floral funerar in Bucuresti fie el coroana sau jerba, aduce un ultim omagiu persoanei dragi decedate. Acesta poate fi realizat dintr-o varietate larga de flori, marimea si modelul fiind lasate la alegerea dumneavoastra. Aranjamentul floral poate fi insotit de un mesaj de adio scris pe o panglica ce se ataseaza acestuia.

SERVICII FUNERARE | ACOPERIRE NATIONALA REPATRIERE

Am pornit pe acest drum acum 10 ani, cu scopul de a oferi profesionalism și încredere. Când te afli într-o situație atât de delicată, ai nevoie de oameni dedicați, care să-ți ofere aceste servicii la cele mai înalte standarde, să-ți ofere sfaturi, sprijin și nu în ultimul rând compasiune.

Nu ezitati sa ne contactati! Suntem alaturi de dumneavoastra . Servicii funerare complete NON STOP, Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6  0728 003 002 sau 0727 850 017

INMORMANTARE COMPLETA = 0 LEI PENTRU PENSIONARI GRATUIT, DOAR CU TALONUL DE PENSIE ! Restituim familiei bani din ajutorul de deces daca se achita cu talonul de pensie